Guide
Krögarens budgetmall

 

Räkna ut kostnaderna för din restaurang enkelt

Ibland är det svårt att få grepp om hur mycket din verksamhet egentligen kommer att kosta – framför allt om du inte har öppnat ditt ställe än. Eller kanske har du redan kört ett tag, och funderar på hur du ska kunna utveckla restaurangen på bästa sätt? Oavsett vad är det inte ovanligt att vara tveksam till om ens budget är hållbar.

I den här guiden delar vi med oss av en budgetmall som du enkelt kan utgå från – plus våra bästa budgettips för dig som krögare!

Här får du till exempel reda på hur viktigt det är att:

  • Vara duktig på att förhandla – det är guldnyckeln till de bästa inköpen!
  • Följa upp försäljningen – och hur du gör det allra enklast utan att det behöver ta massa tid
  • Vara noga med att räkna på bruttovinsten – har du koll på riktlinjerna för att gå med plus?
Ladda ner här!

Ladda ner budgetmallen direkt Fyll i formuläret